Arbeiderpartiet sparket i gang programarbeidet

Arrangerte medlemsmøte 25.04.18

Det var trangt om plassen da Horten Arbeiderparti satte i gang programarbeidet før kommunevalget 2019. Det skjedde med et medlemsmøte 25.04.18. Ordfører Are Karlsen inviterte resten av partiet til debatten med en innledning om den politiske situasjonen.

- Vi må være opptatt av god økonomisk styring. Samtidig må vi være tydelige på at vi sier nei til konkurranseutsetting og privatisering. Folk i Horten ønsker ikke dette i sin eldreomsorg, og vi må være tydelig på at vi sier nei, sa han.

I tillegg ble Ap-veteranene Nils-Henning Hontvedt og Andor Røstad intervjuet om sine erfaringer med 30 års Arbeiderparti-politikk i Horten. 

Neste skritt i programprosessen er medlemsmøtet 25. mai. Deretter skal fire arbeidsgrupper på en rekke politikkområder utarbeide Horten Arbeiderpartis politikk for den neste perioden.

Anahita Jafari intervjuet Ap-veteranene Nils-Henning Hontvedt og Andor Røstad om deres 30 år med erfaring fra Horten Arbeiderparti.

INTERVJUET: Anahita Jafari intervjuet Ap-veteranene Nils-Henning Hontvedt (i midten) og Andor Røstad om deres erfaringer. FOTO: Maria-Karine Aasen-Svensrud

Det var fullt hus på Folkets Hus da Horten Arbeiderparti startet programarbeidet.

FULLT HUS: Det var mye folk i salen da Horten Ap-leder Kjell Arne Lie sparket i gang programarbeidet. FOTO: Maria-Karine Aasen-Svensrud