Nå er nominasjonsprosessen i gang!

Du kan være med og påvirke hvem Horten skal foreslå til neste års stortingsliste

Noe av det viktigste vi som parti gjør i disse dager er å komme med innspill til Vestfold Arbeiderpartis nominasjonskomité for stortingsvalget 2021. Valget i 2021 er ekstremt spennende for Horten Arbeiderparti, fordi vi for første gang på lenge har en mulighet til å få en av våre politikere som førstekandidat. 

Styret foreslår at Maria Aasen-Svensrud, som i dag har fast plass på Stortinget og ønsker gjenvalg, foreslås som vårt første innspill til nominasjonskomiteen. Som andre innspill foreslås Eirik Belaska. I tillegg har Martin Moland og Anahita Jafari bedt om å bli vurdert for stortingsvalgslisten. Disse har alle takket ja til å stå på listen. Arve Høiberg, som var 4.kandidat på stortingsvalgslisten i 2017, har i år takket nei til å stille som kandidat. Stortingslisten til Vestfold Arbeiderparti vil i 2021 bestå av 13 kandidater. 

Har du innspill eller ønsker å foreslå andre kandidater til denne listen? Vi ber om tilbakemeldinger til [email protected] innen 30.mai. Styret vil behandle alle innspill fra medlemmene i et styremøte 2.juni. Etter dette vil det sendes ut en endelig innstilling som medlemmene kan stemme over digitalt i perioden 2-10.juni.